Recently finished…

We have recently finished this project in Surrey. Our huge thanks to Aleks our lovely photographer for managing to get there on the one sunny day we have had. This was a design by Mark Latchford to suit the rural location and the new-build house. All the large trees (well not the big oak, but the rest) were brought in by our team, and the driveway, gates, and walling were all cunningly designed to accomodate a very steep slope, some low cars and privacy issues from the glass balustraded balcony.

This slideshow requires JavaScript.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s